Bonnie St. Claire uitgemaakt voor leugenaar door voormalig stiefdochter

Bonnie St. Claire
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bonnie St. Claire heeft in haar biografie geschreven dat ze na de scheiding van Albert Hol nooit meer iets heeft gehoord van haar stiefdochters Angelique en Samantha. Dit tot grote woede van Angelique. ,,Ik ben met stomheid geslagen. Zo is het niet gegaan!”

‘Nooit meer iets gehoord’

In haar biografie ‘Kwam een vrouw bij de slijterij’ vertelt Bonnie St. Claire dat haar drankgebruik een groot deel van haar leven beheerste. Mede daardoor zou er ook een einde aan het huwelijk met Albert Hol zijn gekomen.

Bonnie voedde de twee dochters van Albert, Angelique en Samantha, op als haar eigen kinderen. Toch verloor ze later ook dit contact. ,,Samantha heb ik nog een keer uitgenodigd voor een etentje en daarna heb ik nooit meer iets van haar of haar zusje Angelique vernomen”, aldus Bonnie in haar boek.

Angelique is woedend

Wanneer Angelique dat leest, wordt ze woedend. Volgens haar is Bonnie een leugenaar. ,,Het is makkelijk gezegd dat ik nooit meer iets van me heb laten horen. Ik kan dat weerleggen”, klaagt ze in weekblad Story. ,,Maar het staat al zwart op wit, dus ik kan daar niets meer mee.”

Veel woorden wil ze dan ook niet meer vuil maken aan haar voormalige stiefmoeder. ,,Het enige wat ik kan zeggen is dat het zo niet is gegaan. Ik ben met stomheid geslagen.”

Tags

BONNIE ST. CLAIRE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie