Bonnie St. Claire viert op ‘rosé’ zaterdag in Nuenen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Afgelopen zaterdag was het weer raak: zangeres Bonnie St. Claire was onder anderen met Karin Bloemen een van de sterren op de Roze Zaterdag in het Brabantse Nuenen. In dit geval omgedoopt in rosé-zaterdag, want de artiest trad op met een glas rosé in haar hand tijdens het buitenfeest.

De hitzangeres met drankproblemen, die een dikke maand geleden van het podium werd gehaald in Wijk en Aalburg omdat de voorstelling niet om aan te horen zou zijn, doorliep deze zaterdag een deel van haar succesrepertoire.

Rosé zaterdag

In Nuenen ging het trouwens redelijk goed met Bonnies’ show. Met het glas rosé in haar hand verliep het optreden vlekkeloos. Een bron in Privé stelt alleen dat haar gezang niet om aan te horen was, maar het publiek genoot wel van ‘Dr. Bernard’, het nummer dat ze ooit opnam met Ron Brandsteder en onder meer ‘Pierrot’,

Waarom mensen om Bonnie heen haar niet in bescherming nemen door haar te adviseren niet meer zo op te treden, is de vraag. St. Claire is een van de meest succesvolle zangeressen van het Nederlandse lied in de afgelopen decennia.

Overigens ontkent Bonnies’ manager dat ze destijds in Wijk en Aalburg vanwege het slechte optreden van het podium is getrokken. Volgens hem waren het de regels rond de zondagsrust die Bonnie beletten om door te gaan met haar optreden. Bonnie zong toen door na middernacht.

Bonnie St. Claire ontkent dat ze afgelopen weekeinde tijdens Roze Zaterdag onder invloed van alcohol optrad in Nuenen. ”Het verhaal, afkomstig van een individu uit het publiek, wordt schijnbaar voor waarheid aangenomen en lekker opgeklopt”, schrijft de zangeres op Facebook.

“Ik heb een leuk optreden gedaan op de Roze Zaterdag, een publiek wat ik overigens altijd een warm hart toedraag en zij mij ook. Ik was niet dronken en heb niet met een glas rosé het podium bestegen”, reageert Bonnie ‘met grote verbazing’.

“Ik heb een halfuur gezongen voor een heel enthousiast publiek, en zelfs nog samen met mijn lieve vriendin en collega Anita Heilker een toegift gedaan…we hebben samen mijn hit Waikiki Man nog gezongen”, vervolgt Bonnie. “Schijnbaar zal ik mijn leven lang het mikpunt blijven van dit soort dingen en moet ik me daar maar bij neerleggen.”

“Ja, ik drink af en toe een glaasje rosé, zoals iedereen dat weleens doet. Alleen bij mij wordt alles onder een vergrootglas gelegd en daar ben ik wel klaar mee inmiddels. Ik wil genieten van het leven. Ik ben 67 jaar en heb respect voor iedereen en laat iedereen in zijn of haar waarde.”

 

Tags

Bonnie St. Claire

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie