Geven Harry en Meghan hun ongeboren kindje DEZE naam?

Harry en Meghan|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Op Valentijnsdag maakten prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle leuk nieuws bekend: het stel verwacht hun tweede kindje. Dat betekent dat de kleine Archie dus grote broer wordt. Daarmee is er ook een populaire weddenschap in leven geblazen: wat wordt de naam van de nieuwe baby?

Het Britse wedbedrijf Ladbrokes heeft twee favoriete namen voor het tweede kindje van Harry en Meghan genoemd. En voor wie een gokje wil wagen: er kan ook al ingezet worden op het geslacht van de baby én welke naam het stel zal kiezen.

Gokken

Veel royalfans zouden volgens het wedbedrijf denken dat Harry en Meghan weer zullen kiezen voor een naam met een ‘A’, net als bij hun eerste kindje Archie.

Alex Apati van Ladbrokes onthult aan de Daily Mirror wat de meest populaire namen zijn voor de nieuwe royal baby. Volgens hem staat de namen Alfie en Alexandra voorlopig op 4 tegen een genoteerd.

Ook de naam Charles, of Charlie staat goed gequoteerd. De naam van de opa van de kleine staat 5 tegen 1 genoteerd. Anderen namen die voorbijkomen bij de ‘bookies; zijn Elizabeth en Philip, naar de overgrootouders van het kindje. Ook de naam Diana wordt verwacht, naar de moeder van Harry. Die naam staat 10 tegen 1 gequoteerd.

Tags

BABYMEGHAN EN HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck