BOOS uitzending wordt niet vervroegd

Tim Hofman
Door: Kees van der Made
15-01-2022

Tim Hofman, presentator van het programma BOOS, heeft aangegeven dat de uitzending over misstanden bij The Voice of Holland niet eerder dan donderdag online komt. ‘Wij maken onze uitzending inclusief wederhoor en verwerking van nieuwe verhalen die binnenkomen zorgvuldig af’, aldus Hofman.

De resultaten van het onderzoek dat het team van internetprogramma BOOS wordt aanstaande donderdag aan de wereld bekendgemaakt. Niet eerder. Dat maakte Tim Hofman, presentator van het programma, via Twitter bekend. Hij meldt: ‘We kunnen de uitzending niet halsoverkop uitzenden; dat RTL/ITV koos voor nu al acteren, is aan hen en hun goed recht. Wij maken onze uitzending inclusief wederhoor en verwerking van nieuwe verhalen die binnenkomen zorgvuldig af. Belangrijk, gezien de gevoeligheid van de zaken’.

Veel ophef

Vandaag is veel ophef geweest omtrent het programma The Voice of Holland. Dat programma is door RTL per direct van de buis gehaald vanwege aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik. De producent van het programma gaat de aantijgingen onderzoeken. Muzikant Jeroen Rietbergen is eerder vandaag al opgestapt bij het programma. Hij heeft de beschuldigingen erkend en zijn spuit betuigt. Tegen rapper Ali B is aangifte gedaan. Hij ontkent de beschuldigingen.

Meer DenD