Borat 2-film wint, Baron Cohen bedankt Rudy Giuliani

Door: DitjesDatjes
01-03-2021

Sacha Baron Cohen is dubbel in de prijzen gevallen met zijn film Borat Subsequent Moviefilm. De acteur won een Golden Globe als Best Actor Comedy en de film zelf werd gekroond tot Best Picture Comedy.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In zijn dankwoord haalde Baron Cohen Rudy Giuliani aan, de advocaat van de voormalig Amerikaanse president Donald Trump. “Ik wil iedereen die aan deze film heeft meegewerkt bedanken, want het is geen makkelijke productie geweest. Mensen hebben min of meer hun leven geriskeerd, door dit vrijwel in het geheim op te nemen. Alle medewerkers zijn helden, maar ik wil toch een iemand in het bijzonder bedanken. Zonder mijn geweldige tegenspeler had ik dit niet kunnen doen. Dus bij deze: dank je wel Rudy Giuliani!”.

Giuliani was te zien in de film via opnames met een verborgen camera. In de film is hij te zien met Tutar, de dochter van Borat, gespeeld door actrice Maria Bakalova. Tijdens het interview dat ze met hem afneemt, gedraagt Giuliani zich opvallend ‘vrij’ en vraagt hij Tutar zelfs om haar telefoonnummer. Na afloop drinken de twee samen een drankje in de hotelkamer en doet de advocaat zijn broek goed, terwijl hij op bed ligt. Na het uitkomen van de film lag Giuliani onder vuur vanwege de opnames, al zei hij zelf ‘niets verkeerd gedaan te hebben’.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD