Boris Becker overgestapt naar blondines?

Boris
Door: Ditjes en Datjes
20-07-2019

Voormalig tennisspeler Boris Becker (51) pronkte recent nog met model Layla Powell op Wimbledon. Een aantal dagen later ruilt hij het tennistoernooi in voor het Franse Saint-Tropez en is daar gespot met een andere dame. Een mysterieuze blondine!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wie is deze vrouw?

Becker is hand in hand gespot in Saint-Tropez met een blonde dame. Volgens de RTL.de is het Elisabeth Beier, echtgenote van ondernemer Willhelm Beier. Een paar weken geleden was Becker ook op zijn verjaardag uitgenodigd.

Andere smaak

Gezien zijn exen lijkt zijn nieuwe vlam totaal niet op een vrouw waar hij normaal op valt. Zijn exen op een rij: in 1993 trouwde hij met de fotomodel Barbara Feltus. Zij kregen samen twee zoons. In 2001 zijn zij waarschijnlijk gescheiden door een affaire te hebben met Russisch model Angela Ermakowa, waarmee hij samen een dochter kreeg. Daarna is hij kort verloofd met het Duitse model Alessandra Meyer-Wölden. In 2009 trouwde Becker met het Nederlandse model Sharlely ”Lilly” Kerssenberg en kregen in 2010 een zoon. Zij zijn nu ruim een jaar gescheiden.

Luxe jacht

Momenteel brengt de voormalige tennisspeler samen met zijn zoon Amadeus (9) zijn vakantie door op een luxe jacht van vrienden voor Saint-Tropez, meldt RTL. Amadeus is de zoon van Becker en Lilly, waaronder het echtpaar ook een voogdijslag voerde.

Meer DenD