‘Boris Johnson in geheim getrouwd met Carrie Symonds’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De Britse premier Boris Johnson (56) is zaterdag in Westminster Cathedral in het geheim getrouwd met zijn vriendin Carrie Symonds (33). Dat schrijft onder andere de Mail on Sunday. Het huwelijk is volgens de nieuwssite voltrokken door de geestelijke Daniel Humphries, die ook de 1-jarige zoon van het paar vorig jaar doopte.

De plechtigheid werd, afgezien van een handvol kerkelijke functionarissen, bijgewoond door een dertigtal genodigden uit de familie- en vriendenkring van het stel. Zij kregen pas op het laatste moment te horen waar ze naartoe moesten. De bruid was gekleed in een lange witte jurk maar droeg geen sluier. Volgens het blad The Sun vertelde een van de gasten dat Johnson “zijn ogen niet van haar kon afhouden”.

Derde huwelijk

Johnson en Symonds, verloofd sinds december 2019, vormden het eerste koppel dat ongehuwd samenwoonde in Downing Street 10. Volgens insiders mocht zijn daardoor officieel niet als ‘first lady’ door het leven gaan. Voor de premier is het zijn derde huwelijk. Eerder was het getrouwd met Allegra Mostyn-Owen en Marina Wheeler. Met de laatste kreeg hij vier kinderen. Johnson heeft ook nog een buitenechtelijke dochter.

BuzzE

Tags

BORIS JOHNSONGETROUWDVERENIGD KONINKRIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck