Botox Bridget: ,,Ik spuit er zeker wel wat in”

Bridget Maasland
Door: Charlotte Wijnen
14-05-2021

Een spuitje hier, een spuitje daar… Bridget Maasland geeft toe dat ze niet vies is van een beetje botox. In haar podcast geeft ze toe wat voor cosmetische ingrepen ze heeft laten doen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De presentatrice praat in haar podcast ‘Bridget and Friends’ samen met haar RTL-Boulevard collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella over hun uiterlijk. Vooral het botoxgebruik van Bridget komt naar voren.

Niet ‘nep’

De presentatrice laat weten dat ze bij sommige vrouwen rimpels wel mooi vindt, maar dat niet iedereen zo prachtig oud wordt. ,,Ik ga ook weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt”, vertelt ze over haar eigen botoxgebruik. “Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie.”

Clarice en Justine laten weten dat ze nog nooit iets aan hun uiterlijk hebben laten doen, maar Bridget laat weten dat zij er zéker niet vies van is. Ze vertelt eerlijk wat ze heeft laten doen aan zichzelf. “Wat restilaan of botox op andere plekken”, geeft Bridget toe. ,,In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker.”

Toch wil Bridget er niet ‘nep’ uit gaan zien. ,,Iedereen lijkt op elkaar”, merkt Justine dan ook op. Ze zijn het er alledrie over eens dat je niet moet doorslaan. ,,Het moet weer zijn zoals het was, met een paar kleine aanpassingen”, vindt Bridget.

Meer DenD