Boycot Bas Nijhuis vanwege tv-optredens bij Johan Derksen

BAS NIJHUIS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Scheidsrechter Bas Nijhuis blijkt persona nog grata te zijn vanwege vanwege zijn tv-optredens bij VI, het programma van Wilfred Genee en Johan Derksen.

De arbiter onthulde maandagavond dat hij vermoedt dat hij bij de Europese voetbalorganisatie UEFA wordt geweerd omdat ze zijn regelmatige tv-verschijning bij VI niet pruimen. Kennelijk zijn er ergernissen bij de scheidsrechterstop van de KNVB die zijn doorgesijpeld naar de UEFA.

Voor Bas Nijhuis, de lieveling van het programma Veronica Inside, was het aanleiding om meteen aan de bel te trekken bij de UEFA. Hij heeft de verantwoordelijke functionaris meteen gebeld, maar kreeg geen rechtstreekse reactie.

De verantwoordelijken hingen volgens Nijhuis echter een rookgordijn op. Hij kreeg geen enkel serieus antwoord na zijn verzoek om transparantie. Nijhuis wist echter genoeg en had geen zin om tweede rangswedstrijden te gaan fluiten en bedankte vervolgens voor de eer.

De scheidsrechter, die staat bekend dat hij zo min mogelijk gele en rode kaarten geeft in een wedstrijd, heeft nooit serieus uitleg gekregen maar heeft er vrede mee.

Tags

JOHAN DERKSENKNVBVERONICA INSIDEWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck