Boycot voorbij? Eerste fotoshoot voor Maxime Meiland

Maxime Meiland eerste shoot|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland heeft alweer haar eerste fotoshoot van het nieuwe jaar te pakken. In de stijl van de jaren ’60 poseert ze voor de camera. Is de boycot voorbij?

Nadat veel bedrijven de samenwerking stopten met de familie Meiland na de anti-islam uitspraken van Erica, leek het erop dat de familie voorlopig alleen geld verdient door hun contract bij Talpa. Onder anderen Hallmark, Nivea, Milka, Maxi-Cosi, Albelli en Hello Fresh willen niet meer geassocieerd worden met de Meilandjes. Maar nu lijkt Maxime het toch voor elkaar te hebben gekregen om een nieuwe samenwerking aan te gaan.

Maxime liep veel mis door Meiland-boycot

Voor de boycot haalde Maxime een groot deel van haar inkomen uit gesponsorde posts op Instagram. Een groot voorbeeld hiervan was Hello Fresh, die we bij andere BN’ers ook voorbij zien komen. Wanneer je als influencer meer van dit soort samenwerkingen hebt, kun je flink wat geld binnenharken. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer geld je kan vragen voor een post. Dit kan oplopen tot wel 4500 euro per post.

Met haar grote bereik van 575.000 volgers verdiende Maxime bakken met geld via Instagram. Omdat ze samenwerkingen had met verschillende bedrijven en dus ook meerdere posts in de week kon plaatsen, verdiende ze binnen no-time een enorm bedrag. Maar door de boycot liep ze dat allemaal mis.

Nieuwe samenwerking

Nu lijkt het erop dat er toch weer bedrijven zijn die het aandurven om een samenwerking aan te gaan. In Instagram Stories post Maxime een video van haar eerste fotoshoot van dit jaar. Ze poseert in de stijl van de jaren ’60 voor het bedrijf Global Styling. Volgen er binnenkort meer bedrijven?

Tags

BOYCOTERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck