Boze buren Meilandjes zetten huis direct te koop

Boze buren Meilandjes
Door: Charlotte Wijnen
16-06-2021

De buurt zit blijkbaar niet te wachten op de familie Meiland. Nog geen dag nadat de Meilandjes hun intrek hadden genomen in hun nieuwe villa in Noordwijk, zetten buren hun huis te koop…

‘Daar stap je zo overheen’

Dat Noordwijk niet zo zit te wachten op de fans van Martien Meiland en zijn vrouw Erica, was al wel duidelijk. Maar dat buren zó snel hun eigen huis te koop zetten is wel bijzonder te noemen.

De Meilandjes hebben na hun verhuizing direct een hek geplaatst, om de overlast van fans terug te dringen. Maar volgens een andere buurvrouw heeft dat niet zoveel zin. ,,Daar stap je toch zo overheen! Maar het hek mocht niet hoger zijn dan één meter, anders moesten ze eerst toestemming vragen aan de gemeente”, vertelt ze aan weekblad Weekend.

Geen last

Maar van de fans heeft de buurvrouw zelf niet veel last. ,,Als je even naar buiten kijkt vanuit de woonkamer, dan denk je wel: o, daar staan er weer een paar, maar het stoort me niet meer.”

Ze is niet van plan om achter haar buren aan te gaan en óók te verkassen om de familie Meiland. ,,Nee, wij niet hoor. We hebben zo’n heerlijke tuin achter, die ga ik toch niet te koop zetten”, vertelt ze aan Weekend. ,,En bij de Meilandjes zit hun buitengebeuren aan de andere kant, dus we hebben helemaal geen last van elkaar.”

Overigens vindt deze buurvrouw de familie wél aardig. ,,Als ik Martien wel hoor, dan vind ik dat overigens vooral grappig. Mijn man heeft al wat contact gehad. Ik kan alleen maar zeggen, ze zijn super aardig.”

Nieuwe buren

Het huis van de buren is volgens de buurvrouw verkocht voor wel 2,9 miljoen euro. Eveneens aan een BN’er, namelijk model Wendy Dubbeld. Samen met haar Amerikaanse man en dochtertje worden zij de nieuwe buren van de familie Meiland. Ze zullen de woning als pied à terre gebruiken, ze gaan er niet definitief wonen.

Meer DenD