Boze Monique snoert volger de mond

Monique dist volger
Door: Charlotte Wijnen
24-03-2022

Monique Westenberg is woedend op een volger die naar haar uithaalt op Instagram. Ze besluit dan ook keihard terug te slaan en de volger de mond te snoeren.

Monique wil haar volgers maar al te graag laten zien dat André Hazes weer bij haar woont. In de Stories die ze plaatst laat ze steeds een stukje van André zien, meestal zijn hand. Eén volger is er helemaal klaar mee en noemt Monique een ‘onstabiele vrouw’ omdat ze André bij haar laat wonen.

‘Stom dat je er weer in trapt’

,,Ik ga je niet meer volgen, je bent zo’n onstabiele vrouw dat je weer met Hazes samen woont”, begint de volger de gemene reactie. ,,Wie doet dat nou, elke keer gaat hij vreemd en dat vind jij allemaal oké en dan komt hij op hangende pootjes weer terug bij je. Stom dat je er weer intrapt.”

Monique bijt van zich af

Monique is het duidelijk niet eens met de volger en ze besluit dan ook te reageren. ,,Dus wanneer jij iemand in huis laat woon je meteen samen? Daar zit nog al een verschilletje in. Heb je meegekregen dat we samen een kind hebben?”, sneert Monique naar de volger.

In de reactie benadrukt Monique dat ze juist zo blij is dat vader en zoon zoveel tijd samen kunnen doorbrengen. ,,Samen vrij en onbevangen iets leuks doen zit er in zijn geval in NL niet meer in tegenwoordig. Dus dat mijn zoon lekker veel tijd met zijn papa heeft, door hem in bedje gelegd kan worden en vrij met hem kan spelen en lachen zonder dat ik mijn ego voorop zet is denk ik niet meer dan normaal.”

Meer DenD