Boze vrienden en familie raken Gordon niet

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gordon trekt zich niets aan van familieleden en vrienden die diep teleurgesteld in hem zijn. Dat laat hij vandaag blijken via Instagram.

Houden

Op de sociale media post hij een bericht met de tekst: “Ik heb geen tijd om mensen te haten die mij haten, ik ben namelijk te druk met het houden van mensen die van me houden.” 
Een aantal van zijn volgers vragen zich af welke mensen er dan nog van hem houden, want veel van zijn collega’s, vrienden en zelfs familieleden zijn woest. In zijn biografie die vorige week uitkwam, laat hij bijna niemand ongeschonden.

Wat er in zijn boek staat gaat zo ver, dat Gerard Joling misschien niet meer met hem samen wil werken, en zijn zus hem voor de rechter wil slepen. Hoewel Gordon zich er niets van aan trekt, vinden anderen dat hij dat wel moet doen.
“Echt Gordon, wees een volwassen man. Dit kan gewoon echt niet. En maar blijven posten hoe leuk dat biografietje wel niet is én hoe blij je voor je eigen rekening bent  Laat de “waarheid” eens tot jezelf doordringen: je bereikt hier he-le-maal niks mee, behalve heel veel mensen die je hiermee van je af hebt gezet.”, schrijft iemand. Een anderen reageren met “Na dit boek blijven er niet veel mensen over”, “Zijn er nog wel mensen die van je houden?”, en “Dat worden er wel steeds minder….”.

https://www.instagram.com/p/Bf8ReNBnN29/

Tags

BIOGRAFIEBOEKBOOSFAMILIEGORDONVRIENDENZUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck