Brace samen met de buurvrouw?

Heeft Brace een affaire met de buurvrouw?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Brace en zijn ex-vriendin Isabella samen een zoontje hebben, lijken ze niet meer samen door één deur te kunnen. En dat heeft alles te maken met de nieuwe relatie van Brace…

Isabella, de ex van Brace, heeft zich uitgelaten over de nieuwe relatie van een ex van haar. ,,Wanneer je ex geen toegang meer tot je krijgt, een relatie neemt met je buurvrouw. Hoe noem je zo iemand?”, sneert ze in Instagram Stories. Volgens juicekanaal Realityfbi kan dit maar over één iemand gaan: Brace.

Bekoelde band

Brace en Isabella zijn sinds eind 2017 uit elkaar. De twee waren verloofd en zouden in 2018 trouwen, maar het ging niet meer. ,,Tussen ons is het op, is het klaar”, schreef Brace destijds op Instagram. Hij en Isabella waren twaalf jaar samen en werden in 2013 trotse ouders van zoontje Miguel. Toch lijkt de band de laatste tijd bekoeld te zijn, aangezien Isabella vertelt dat Brace geen ’toegang’ meer tot haar krijgt én inmiddels een relatie heeft met zijn buurvrouw.

Buurvrouw

Het is onduidelijk wie deze buurvrouw is. Brace heeft geen foto’s met haar op Instagram gedeeld en blijft er geheimzinnig over. Wel hadden hij en Isabella in 2018 gedoe met een buurvrouw. Brace en Isabella deden aangifte toen bleek dat de buurvrouw de auto van het stel in brand had gestoken. Of het om dezelfde buurvrouw gaat is niet bekend.

Tags

BRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck