Brad en Angelina toch weer bij elkaar?

Door: DitjesenDatjes
05-09-2017

Volgens de biograaf van Angelina Jolie, Ian Halperin, zijn Brad en Angelina weer bij elkaar!

Sprookje

De twee waren jarenlang een van de mooiste Hollywoodkoppels, maar vorig jaar kwam daar een einde aan. Het alcoholprobleem van Brad zou daar de reden voor zijn geweest.
Een lange tijd zagen de twee elkaar niet. Ze communiceerde via tussenpersonen en vochten in de rechtbank de strijd om de voogdij voor hun zes kinderen.

Tranen

Volgens Halperin hebben de twee elkaar kort geleden ontmoet. Ze vlogen elkaar in de armen. “Ze ontmoetten elkaar in het huis van een gemeenschappelijke vriend. Brad zette de eerste stap en vervolgens vlogen ze elkaar in de armen. Er zijn eerst flink wat tranen gevloeid en vervolgens hebben ze veel uitgepraat. Ze hebben tijd genomen om bewust te ‘herkoppelen’ en intensieve therapie te volgen om hun relatie opnieuw een kans te geven”, zegt Halperin in de Daily Mail.

Vriendschap

Het is natuurlijk nog maar even afwachten of de twee echt weer bij elkaar komen, of dat er een vriendschap uit ontstaat. Feit is wel dat een verzoening goed zal zijn, zowel voor de acteur, als voor hun kinderen.

Halperin ziet het wel zitten dat de twee weer bij elkaar komen: “Niemand dacht dat de twee dit ooit zouden kunnen overwinnen. Maar nu heeft zowel Brad als Angelina beseft dat ze samen gelukkiger zijn. Sinds dat moment groeien de twee opnieuw naar elkaar toe. En ze zijn nog steeds erg verliefd op elkaar.”

 

Meer DenD