BREAK: Thijs Römer en Igone de Jongh uit elkaar

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het huwelijk van Thijs Römer en Igone de Jongh is na alle beschuldigingen aan het adres van Thijs tóch gestrand. Dat maakt Igone zelf bekend op Instagram.

Er liggen inmiddels drie aangiftes tegen Thijs Römer van online zedendelicten met drie minderjarigen. Dit gebeurde in de periode van 2015 tot 2017. Dat het Openbaar Ministerie Thijs gaat vervolgen, blijkt een harde klap te zijn voor zijn partner Igone de Jongh.

Uit elkaar

Want waar Igone eerder dit jaar nog reageerde dat zij en Thijs ‘dicht bij elkaar blijven’, bleef ze daarna akelig stil. Tot nu: want op Instagram heeft ze laten weten dat ze de relatie met Thijs heeft verbroken. ,,Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen”, schrijft Igone in Instagram Stories.

Problemen

Er gingen de afgelopen tijd al verhalen rond dat Thijs en Igone huwelijksproblemen hebben. De vader van Igone deed onlangs al een boekje open over de relatie tussen Thijs en zijn dochter. ,,Het is heftig. Ik zie aan mijn dochter dat ze zich heel erg vastbijt in haar werk”, vertelde hij in gesprek met weekblad Weekend. Op de vraag of de relatie stand zou blijven houden kon hij dan ook geen antwoord geven. ,,Ik weet het niet, ik durf daar echt niks over te zeggen”, antwoordde hij.

Tags

Igone de JonghThijs Römer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie