BREAKING: Barbie doet opnieuw zelfmoordpoging

Samantha de Jong heeft opnieuw een poging gedaan om zelfmoord te plegen. Dat meldt Shownieuws. De realityster zou van het balkon zijn afgesprongen.

Niet aanspreekbaar

Een bron vertelt aan shownieuws dat er veel politiewagens in de straat van Barbie staan. Ze zou rond 12.45 van het balkon af zijn gesprongen en inmiddels naar het ziekenhuis zijn gebracht. Haar vriend Maron Hill is na het horen van het nieuws direct naar Scheveningen gereden. Hij heeft aan Shownieuws laten weten dat de situatie stabiel is.

Kliniek

Het is inmiddels al de vierde keer dat Samantha een einde aan haar leven probeert te maken. Vorig jaar augustus, vlak voordat ze de kliniek in Schotland inging, was de laatste keer. In de kliniek heeft ze zich laten behandelen voor haar psychische klachten en verslavingen. Na haar terugkomst in december leek het beter te gaan, maar afgelopen weken verviel ze volgens bronnen weer in oude patronen. Eerder verfde ze haar haar bruin, wilde geen ‘Barbie’ meer genoemd worden en was overtuigd dat ze haar leven zou beteren. Vooral voor haar kinderen over wie ze de voogdij niet meer heeft.

Haar nieuwe vriend Maron Hill zou geen goede invloed hebben op haar en haar opnieuw in contact brengen met ‘foute mensen’ en drugs.