BREAKING: Dirk Kuyt heeft een nieuw kapsel

Dirk Kuyt|dirk kuyt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Er zijn dingen waarvan we nooit hadden gedacht dat ze zouden veranderen. Bijvoorbeeld het iconische kapsel van Dirk Kuyt: de krulletjes met een hele hoop gel erin. De ex-voetballer verscheen gister op televisie en shockeerde de kijkers thuis. Wat is er in godsnaam met zijn kapsel gebeurd?

Kijkers kunnen hun ogen niet geloven en Twitter ontploft zowat bij het zien van de ‘nieuwe Dirk’. Vanaf zijn debuut eind vorige eeuw hebben we het haar van Kuyt nauwelijks zien veranderen. De gel-krulletjes werden zijn ‘statement look’, maar daar is nu verandering in gekomen…

Hipster

Het nieuwe kapsel van Kuyt heeft de bom flink laten barsten op Twitter.

Zijn kanariegele lokken zijn ingeruild voor een ‘hipster-kuif met opscheertje’, en daarmee krijgt Dirk ook een nieuwe bijnaam: Dirk Kuyf.

Ook valt volgers iets anders op: waar zijn de rimpels van de Feyenoorder gebleven? Op Twitter wordt er op los gespeculeerd: zou Kuyt een paar spuitjes botox hebben gebruikt? Bekijk zijn nieuwe ‘look’ hier en oordeel zelf:

https://twitter.com/voetbalgeneuzel/status/1354875661035384834?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1354885590064443395%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.linda.nl%2F

Tags

DIRK KUYTNIEUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck