Breaking: Maat vol voor Sarah en André: ‘Stop met pesten’

Maar is vol voor Sarah en André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Nadat gisteravond het nieuws uitlekte dat Sarah van Soelen, de vriendin van zanger André Hazes, twee weken in Spanje hulp krijgt om tegen alle spanningen van het publieke leven te kunnen, haalde zij en ook André Hazes hard uit naar kwelgeest Yvonne Coldeweijer.

De maat is vol voor het meest besproken stel uit de Nederlandse showbizz. Ze pikken het niet meer, ze vinden dat Yvonne een grens is overgegaan door te suggereren dat Sarah in een afkickkliniek zou verblijven.

,,Ik vind alles prima wat je schrijft”, aldus Hazes. ,,En dat je mij aanpakt moet je zelf weten. Maar wat je nu doet kan echt niet. Dat meisje is 1,5 jaar clean en dat is een hele zware tijd voor haar geweest. Als je je zou verdiepen in verslaafden en mensen die daar aan gewerkt hebben, dan zou je misschien weten dat je echt niet zomaar roddels kan verspreiden hierover.”

Boodschap

De boodschap is gericht aan Yvonne Coldeweijer die opereert op Instagram onder de naam Lifeofyvonne. Ze suggereerde in een post dat Van Soelen zou zijn afgereisd naar een afkickkliniek in Alicante en voegde daar nog wat details aan toe.

Ook voor Sarah is net zoals voor André klaar met de roddels over haar. ,,Je mag alles over mij vinden, maar zeggen is het 2e. Ik ben al meer dan 1,5 jaar clean en dan ga je dit soort dingen op je insta posten. Waar is het respect van de mensen”, schrijft Sarah.

Pesten

Ze spreekt Coldeweijer persoonlijk aan: ,,Maar wat denk je zelf wat dit met mensen doet? Hoe was pesten voor jou op de basisschool? Ik vraag me dat af. Mensen wees is positief, support elkaar, geef complimentje., maak het leven mooi.”

Sarah van Soelen volgt in Spanje therapie om beter te leren omgaan met de spanningen en de mediadruk waarmee ze te maken krijgt als vriendin van Hazes. Dag in dag uit staan de schijnwerpers gericht op het stel. En bovendien worden alles in de media uitvergroot, zoals de relatie tussen Hazes en zijn ex Monique Westenberg.

‘Heel goed’

Van Soelen benadrukt trouwens dat het ‘heel goed’ met haar gaat en dat ze veel ‘lieve berichtjes’ ontvangt. ,,En zo hoort het te fijnmensen!”

Tags

ANDRÉ HAZESSARAH VAN SOELENSPANJEYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck