BREAKING: VAN DER ZANDT GEVRAAGD VOOR EUROVISIE

van der Zandt
Door: Jos La Grande
09-10-2019

Herman van der Zandt, de onderkoelde presentator van de NOS, heeft vandaag toegegeven dat hij inderdaad is gevraagd door zijn werkgever om het Eurovisiesongfestival te presenteren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hij liet zich vanochtend verleiden door Wilfred Genee bij Veronica Radio. ,,Ik moet er even over nadenken hoe ik dat vind. Er wordt over gepraat, maar we zien het allemaal wel.”

Het zou dan gaan om een duopresentatie met Dionne Stax.

Echter bij AVROTROS staan ze op hun strepen, want de omroep die de laatste jaren veel heeft geïnvesteerd in het Eurovisiesongfestival nadat de NOS er afstand van deed, vindt dat Jan Smit zichtbaar moet zijn. Smit is een van de sterren van de omroep en is al jarenlang commentator.

Waarom Van der Zandt de eerste kandidaat van de NPO is, is volstrekt onduidelijk. De man heeft geen ervaring met grote entertainmentshows en heeft zijn sporen verdiend als nieuwslezer. Inmiddels presenteert hij de anti-kwis Met het mes op tafel en is hij actief bij Studio Sport.

Van der Zandt is getrouwd met Jozephine Trehy. Ook zij is actief bij de NOS, maar dan als verslaggeefster voor Radio 1. In 2016 trouwden de collega’s.

 

 

Later meer.

Meer DenD