Breekt Leontine definitief met Marco?

Breekt Leontine definitief met Marco?
Door: Matthieu Slee
29-12-2021

Marco Borsato heeft zijn trouwring afgedaan. Zo meldt Story. Dat is voor de allereerste keer. Is zijn relatie met Leontine nu echt voorbij? Is het ditmaal over en uit?

De vonk sloeg over toen ze ooit beiden een gebroken hart hadden. Zowel Marco als Leontine was teleurgesteld geraakt in de liefde. Marco had moeten toezien hoe ‘verloofde’ Denise zich in de armen van een andere man stortte en Leontine had juist haar relatie met jeugdliefde Jorgos zien stranden. Twee eenzame zielen die het geluk bij elkaar vonden. Het leek een match made in heaven. Maar uiteindelijk belandden ze VAN DE HEMEL IN DE HEL…

Inktzwart
Nadat Marco’s overspel wereldkundig was geworden, strandde hun huwelijk. Marco kon van spijt de haren wel uit zijn hoofd trekken. ,,Mijn scheiding. Dat vind ik… dat heeft erin gehakt.” Tijdens een openhartig televisie-interview met Linda De Mol bekende de zanger dat hij na de scheiding werd gekweld door INKTZWARTE gedachten.

Verkeerde keuzes
Marco vertelde: ,,Ik heb mij heel slecht gevoeld, er zijn weinig mensen die dat weten. Ik heb een half jaar lang onder een dekentje gelegen bij mijn moeder thuis. Ik kon niet meer, ik heb heel zwarte gedachten gehad. Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt, en daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik heb er ongelooflijk veel spijt van.’’

Het ergste
Leontine bleek niet ongevoelig voor zijn smeekbedes. Een verzoening leek steeds dichterbij te komen. Uiteindelijk liet Marco deze zomer weten: ,,Ja, hoe moet ik dat nou zeggen? We hebben een soort van verkering. We kunnen het niet verbergen. Ik straal, ik heb het naar mijn zin, Leontine haar ogen glanzen. En onze kinderen zien dat, dus het is heel moeilijk om dat te verbloemen en dat willen we ook niet meer.” Maar het allerergste moest nog komen.

Zijn trouwring
Nieuwe geruchten over onbetamelijk gedrag met minderjarigen deden de ronde. Een aangifte van een jonge vrouw die een schokkende verklaring aflegde. Collega’s die olie op het vuur gooien of zich distantiëren. De druk op Marco en Leontine moet enorm zijn en luidt mogelijk ook het definitieve einde in van hun relatie. Zo meldt weekblad Story deze week dat Marco voor het eerst sinds zijn huwelijk (in 1998) zijn trouwring niet meer draagt.

Onbespied
Paparazzo Edwin Smulders betrapte Marco bij zijn woning in Alkmaar. De zanger droeg een petje, bril en mondkapje en waande zich daardoor mogelijk onbespied. Story meldt dat Marco nu een andere ring draagt: ‘groter en anders qua vorm’. Opmerkelijk, want zelfs na hun scheiding weigerde Marco zijn trouwring af te doen. Is dit wellicht een teken aan de wand dat het voor Leontine nu echt genoeg is geweest?

Meer DenD