Breuk definitief? Frank en Rogier niet samen met kerst

Frank en Rogier
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Frank en Rogier waren ooit onafscheidelijk, maar tegenwoordig lijken ze beter zonder dan met elkaar te kunnen. Zelfs Kerstmis hebben de twee mannen niet samen gevierd…

Coronaregels

Voor alle Nederlanders verliep deze Kerstmis iets anders dan normaal. Hele families konden niet meer bij elkaar komen en daarom spreidden men het bezoek, of besloten stellen ieder hun eigen gang te gaan. Zo ook Frank en Rogier. Dat ze niet samen kerst hebben gevierd lijkt dus niets te maken te hebben met relatieperikelen, maar met de coronaregels.

Op Instagram plaatst Frank namelijk: ‘Ik ben klaar voor Kerstmis. Fijne kerst allemaal!”. Rogier reageert in een reactie daarop: ,,Jammer dat ik er niet bij kan zijn in verband met corona, want natuurlijk gaat familie voor alles.” Terwijl Frank dus bij zijn vrienden was, bezocht Rogier de zijne.

Ingewikkeld

Wat er nou precies gaande is tussen Frank en Rogier is niet helemaal duidelijk. Al in augustus bleek dat ze flinke relatieproblemen hadden en Frank had al de scheidingsprocedure in gang gezet. Vervolgens vertelde Frank ook dat hij definitief een punt achter hun relatie had gezet, met even later ontkende hij dat ooit gezegd te hebben. Kortom: het is nogal ingewikkeld. Nu lijken de twee weer gelukkig met elkaar te zijn, maar wie weet wanneer dat weer verandert….

Tags

FrankFrank en ROgierPaleis voor een PrikkieRogierScheidingUit elkaar

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie