Breuk Raymond van Barneveld en Silvia definitief na overspelvideo

5447

Het is nu toch echt over en uit tussen Raymond van Barneveld en zijn echtgenote Silvia. De twee zetten na 24 jaar huwelijk een punt achter hun verbintenis. Het lijkt erop dat de darter een andere bulls eye heeft gevonden…

De breuk is vandaag bevestigd aan de Britse krant The Sun. Al sinds gisteren duiken in die tabloid verhalen op van een vreemdgaande Raymond. En er zouden foto’s en videomateriaal zijn van de profdarter die zoenend met een andere vrouw dan Silvia is gezien. Dit alles zou zijn gebeurd eind februari na de Premier League.

Kussen

„Ik was in de lobby met mijn vriendin toen we die twee de lift uit zagen komen met hun koffers om uit te checken”, vertelt een ooggetuige aan The Sun. ,,Ik dacht dat het misschien zijn dochter was of iets. Maar toen zag ik hem haar kussen. Ik was verbijsterd.”

Echtscheiding

Manager van Van Barneveld, Jaco van Bodegom, heeft inmiddels gereageerd op de Nederlandse internetsite nu.nl: „De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren.”

Raymond en Silvia trouwden in 1995. Ze kregen samen twee dochters: Daisy en Patty. Uit een eerdere relatie heeft Silvia ook nog een zoon, Mike.

Kijk hier naar de video van een kussende Raymond en de andere vrouw in de hotellobby.