Bridget bekijkt trouwlocatie: ‘Moet wel eerst iemand vinden’

Bridget bekijkt trouwlocatie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bridget Maasland is samen met haar zoon Mees op vakantie in Denemarken. Elke dag gaan ze op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Afgelopen weekend zat er wel een heel bijzondere locatie bij: Bridget wilde een trouwlocatie bekijken.

Tijdens de vakantie in Denemarken zijn Bridget en Mees naar Legoland geweest en afgelopen weekend bekeken ze een bijzondere locatie. Ze namen een kijkje bij de Tivoli Gardens, iets waar Bridget erg van onder de indruk was.

‘Voor je vrijgezellenparty’

,,Als je later gaat trouwen doen we het in Tivoli”, zegt ze lachend tegen Mees. Maar Mees heeft een ander idee. ,,Voor je vrijgezellenparty”, zegt hij enthousiast.

Bridget ziet dat wel zitten, maar zonder partner is een bruiloft moeilijk te plannen. ,,Moet ik wel eerst iemand vinden.”

Aanzoek

Dat Bridget graag wil trouwen, werd al eerder duidelijk toen ze een relatie had met André Hazes. Toen André in december 2020 Monique ten huwelijk vroeg, deed Bridget een boekje open over haar relatie met de zanger. Zij werd het jaar ervoor met kerst ten huwelijk gevraagd door André en zei ‘ja’.

‘Ik begreep dat ik niet de enige was’

Na André heeft Bridget nog een relatie gehad met Christian. Die relatie strandde al na een aantal maanden, volgens Bridget omdat hij geen relatiemateriaal voor haar was. ,,Ik begreep dat ik niet de enige was”, vertelde ze in Grazia. ,,En dat hij vooral mijn werk interessant vond, en wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.”

Sinds het over en uit is met Christian, gaat Bridget weer als vrijgezel door het leven. Wel liet ze al eerder weten dat ze openstaat voor een nieuwe man in haar leven. ,,Als het je overkomt, dan laat je je daar ook niet door weerhouden”, zei ze. Wel moet deze man voor de volle honderd procent voor haar gaan. ,,Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van televisie.”

Tags

André HazesBridget MaaslandTrouwenVideozien

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie