Bridget bevestigt relatie met naamketting André

Bridget Maasland
Door: Tanja Brouwer
10-11-2019

Bridget Maasland en André Hazes zouden stapelverliefd op elkaar zijn. De zanger is zo dol op Bridget dat hij zijn vriendin Monique voor haar heeft verlaten. Dat de liefde wederzijds is, is heel duidelijk. Bridget draagt namelijk een gouden kettinkje met ‘André’ om haar nek.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Goed kettinkje’

Twee weken geleden postte de presentatrice een foto op Instagram waarop ze het kettinkje droeg. Destijds leek het erop dat André en Monique weer samen waren en het kettinkje kreeg dan ook niet veel aandacht. Een paar mensen reageerden er wel op en Bridget beweerde dat ze het sieraad om had gedaan voor de concerten van André in Ahoy en toevallig nog steeds om had. Zelfs Monique reageerde op de foto. ‘Goed kettinkje’, schreef ze.

Inmiddels weten we dat Bridget het niet alleen om had voor de concerten. Ze heeft namelijk aan RTL Boulevard laten weten dat er meer speelt tussen haar en André. Ze zouden elkaar nog niet heel lang kennen, maar dat ze het meer dan gewoon leuk hebben samen is overduidelijk, laat de manager van Bridget weten. ,,Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt”.

‘Respect’

Ook André heeft inmiddels gereageerd op de geruchten over de relatie tussen hem en Bridget. Hij zegt het volgende tegen Shownieuws: ,,Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,” vertelt André Hazes. ”Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Meer DenD