Bridget boos: ‘Geef mij geen ongevraagd advies!’

Bridget schiet uit haar slof
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bridget Maasland gaat in discussie met een Instagram-volger die haar advies wil geven. ,,Geef mij geen ongevraagd advies over hoe ik eruit zou moeten zien!”, reageert Bridget woest.

Bridget deelt op Instagram foto’s van de outfits die ze vorige week heeft gedragen en krijgt ongevraagd advies van een volger. De volger vindt namelijk dat Bridget te veel is afgevallen.

Bridget boos

,,Nu toch maar eens stoppen. Je wordt er niet meer mooier op. Iets flinker vind ik toch mooier bij jou”, schrijft de volger. Bridget weet niet wat ze leest en kan het daarom niet laten om een discussie te starten. ,,Ik vind het zo bijzonder dat mensen ongevraagd advies geven over hoe ik eruit zou moeten zien”, reageert ze, waarop de volger het volgende antwoordt: ,,Jij laat jezelf toch steeds zien? Doe dat dan niet, krijg je ook geen commentaar!”

‘Oud’

Maar volgens Bridget laat ze zich vanwege haar werk sowieso veel zien. ,,En door middel van Instagram laat ik fans/volgers mee kijken in mijn leven. Daar is het voor bedoeld. Niet om mensen te beledigen op hun uiterlijk, leeftijd en of sekse. Als jij iemand op straat tegen komt beledig/zeg je dat toch ook niet uit het niets tegen de ander?”

Een andere volger reageert zelfs dat Bridget ‘oud geworden’ is. Ook daar reageert de presentatrice op. ,,Dank je wel. Ik word dit jaar 50. Dankbaar”, schrijft ze.

Tags

BRIDGET MAASLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck