Bridget door het stof na uithaal naar MAFS-deelnemer

Bridget diep door het stof na bipolair uitlating|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is over en uit tussen MAFS-deelnemers Nicole en Martijn. Kijkers zagen de breuk al aankomen en ook Bridget Maasland leek niet verbaasd te zijn. ,,Hij was best een beetje bipolair toch?”, zei Bridget in RTL Boulevard. De opmerking schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Dat Nicole en Martijn een mismatch waren werd al snel duidelijk, maar deze week zagen we pas dat ze de trouwringen weer inleverden. Na de mislukte huwelijksreis in Italië komen Martijn en Nicole weer samen in Slot Zeist, waar ze het eindgesprek over hun huwelijk voeren. ,,Het is allemaal heel duidelijk”, aldus Nicole. ,,Ik zit hier niet met een gespannen gevoel.”

‘Niet eerlijk’

Volgens Nicole gooide Martijn op dag één al de deur dicht, waardoor het huwelijk nooit een kans van slagen had. Martijn geeft aan dat hij zich vanaf het begin niet gezien voelt door Nicole en dat zij weinig interesse in hem toont. Volgens Nicole is dat echter onzin. ,,Binnen 24 uur was het klaar, dus dat kan niet.” Blijven de twee wel vrienden? ,,Er moet dan nog wel wat gebeuren, want ook in vriendschap moet je eerlijk zijn. Ik vind het niet 100% eerlijk dit”, sluit Nicole af.

‘Bipolair’

De scheiding werd gisteren besproken in RTL Boulevard en daar had Bridget Maasland wat op te zeggen. ,,Blij dat je er vanaf bent. Daar wil je toch ook nooit meer contact mee hebben?”, zegt Bridget over Martijn. ,,Deze was best wel een beetje bipolair toch? Koekoek!”

Bridget door het stof

De opmerkingen van Bridget over Martijn schoten bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Ze wil dan ook haar excuses aanbieden. ,,Ik heb gisteren het woord ‘bipolair’ gebruikt om iemand met twee gezichten aan te duidelijk”, schrijft Bridget in Instagram Stories. ,,Na dit ook direct weer te hebben ingetrokken kwam ik er pas na de uitzending achter dat ‘bipolair’ voor zoveel meer staat dan stemmingswisselingen. Mijn welgemeende excuses hiervoor.”

Tags

Bridget MaaslandMAFSMarried at first sight .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie