Bridget gegeneerd door krokettensongs: ‘Moet ik weer excuses aan Rachel aanbieden’

Bridget eet liever bitterballen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Sinds Yvonne Coldeweijer het woord ‘gecremeerde kroket’ het leven in heeft geroepen om Rachel Hazes te omschrijven, worden er zelfs carnavalnummers over het woord gemaakt. Luuk Ikink liet gisteren in RTL Boulevard een carnavalshit horen, iets waar Bridget Maasland behoorlijk ongemakkelijk van werd…

Yvonne Coldeweijer noemde Rachel voortdurend ‘gecremeerde kroket’, iets wat absoluut niet gewaardeerd werd door Rachel. Ze eiste in de rechtszaal dat Yvonne haar nooit meer zo mag noemen. Zéér kwetsend vond Hazes het zelfs, omdat de uitspraak een verwijzing naar de dood bevat.

Carnavalshit

Hoewel Yvonne de rechtszaak heeft verloren en Rachel dus geen ‘gecremeerde kroket’ meer mag noemen, gaat het woord nog altijd rond op social media. Sterker nog: er worden tegenwoordig zelfs ‘krokettensongs’ gemaakt.

,,Carnaval! Het seizoen is officieel begonnen. Een nieuwe hit is gelanceerd: de Zware Jongens maakten er eentje voor Yvonne en Rachel”, zegt Luuk Ikink in RTL Boulevard terwijl hij het nummer laat horen. ,,Ja, dat wordt wel een hit.”

Bridget ongemakkelijk

Bridget Maasland wordt overduidelijk een beetje ongemakkelijk van het nummer. Sinds haar relatie met André is ze goed bevriend met Rachel en die kan de kroketgrapjes natuurlijk niet waarderen. Bridget voelt dan ook de behoefte om het een beetje voor haar vriendin op te nemen. ,,Jongens, ik kan ook niet voor jullie de hele dag mijn excuses gaan aanbieden, hè?”, zegt Bridget, waarna Luuk begint te lachen.

Het is niet de eerste keer dat RTL Boulevard om de kroketgrapjes lacht. Toen de zaak tussen Yvonne en Rachel erop zat, serveerde Miljuschka Witzenhausen broodjes kroket in de studio. Kijkers konden de grap waarderen, maar Rachel ongetwijfeld niet…

Luister hier de carnavalshit:

Tags

BRIDGET MAASLANDHAZESRACHEL HAZESYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck