Bridget maakt Lil’ Kleine belachelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jorik Scholten en zijn vriendin Jaimie zouden niet uit elkaar zijn. De rapper zou de vrouw alleen hebben ontvolgd op Instagram nadat ze ruzie hadden gemaakt. Een aantal bekende Nederlanders konden in RTL Boulevard hun lachen niet inhouden en zeiden in duidelijke taal wat ze van het ontvolgen vinden.

Relatiebreuk?

,,We zijn nog steeds samen, maar volgens mij in dit leven in 2020 heb jij ook weleens iemand ontvolgd. Dat gebeurt gewoon en meer was het niet. Ja, ik vind het zo kinderachtig allemaal”, zei Lil’Kleine eerder tegen RTL Boulevard. Hij zou ruzie hebben gehad met Jaimie en haar daarna hebben ontvolgd op Instagram. Meestal duidt dat op een relatiebreuk, zoals bij André Hazes en Bridget Maasland, die elkaar verwijderden op het sociale media-platform nadat het uit was. Lil’ Kleine en Jaimie zouden het weer goed hebben gemaakt, maar nog steeds volgt de rapper zijn verloofde niet.

‘Heel normaal’

Onder meer Bridget Maasland reageerde op de uitleg van Lil’ Kleine. Zij vroeg het volgende aan haar collega Luuk Ikink: ,,Nog even naar zijn privéleven, want blijkbaar is het heel normaal om iedereen te ontvolgen. Ontvolg jij weleens je vrouw? Van: ik heb er even geen zin meer in. Ha ha.” Luuk Ikink: ,,Nee, dat doe ik even niet, ha ha!”

Tags

BRIDGET MAASLANDJAIMIELIL' KLEINEVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck