Bridget Maasland deelt ‘schaamteloos kiekje’

Bridget weer naakt voor de spiegel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bridget Maasland is weer uit de kleren gegaan op Instagram. Met haar volgers deelt ze een ‘schaamteloos kiekje’ vanuit haar badkamer.

,,Even een schaamteloos kiekje in bikini in mijn badkamer”, schrijft Bridget bij de foto. ,,Ik ben er nog niet maar de broodjes op mijn buik komen in zicht. Even een stapje terug moeten zetten door een verkoudheid maar nu weer volle kracht vooruit. Het is keihard werken dat geef ik toe maar wat een voldoening als je resultaat boekt. En wanneer alles op zijn plek valt.”

Drastisch besluit

Bridget heeft onlangs besloten haar levensstijl volledig om te gooien en is aan een streng fitness- en voedingsregime begonnen. ,,Ik word liever gezond oud dan dat ik op een gegeven moment hulpbehoevend wordt”, zei Bridget daarover in de BLVD podcast. ,,Het kost heel veel tijd, moeite en energie, dus dan vind je het ook leuk als je resultaat hebt.”

Trainen

Net als veel andere BN’ers, volgt Bridget de methode ‘Dag Eén’. ,,In de eerste zes weken train je je helemaal het leplazerus, je krijgt speciale recepten en voeding, helemaal op jouw lijf uitgeschreven”, legde ze uit. ,,Dat moet ik wel zelf afwegen natuurlijk en de boodschappen doen en het koken, dus dat klinkt heel simpel, maar dat is best wel moeilijk implementeren in je leven.”

Trots

Bridget is trots op het resultaat. ,,De afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik F*CKING trots op”, sluit ze haar post op Instagram af. Bridget kan op een hoop complimenten van haar volgers rekenen. ,,Wow, wat ontzettend knap!”, luidt het.

Tags

BRIDGET MAASLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck