Bridget Maasland in de bres voor Angela Schijf: ‘Hou je mond!’

Bridget komt op voor Angela schijf
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela Schijf heeft de schaar in haar lokken gezet en de reacties die ze daarop heeft gekregen, zijn volgens Bridget Maasland stuitend. ,,Hou je mond!”, reageert ze in talkshow Renze.

Bridget Maasland was gisteren voor het eerst te gast in de talkshow van Renze Klamer en mocht een onderwerp kiezen om de talkshow te openen. Ze koos voor Angela Schijf, die een nieuw kapsel heeft.

Flikken Maastricht

,,Ik wil het heel graag hebben over Flikken Maastricht. Ik ben helemaal niet zo’n fan van de serie, maar ik zag vandaag een post en vooral de reacties waren echt stuitend”, vertelt Bridget. ,,Angela Schijf heeft haar haar kort geknipt, dus na negentien seizoenen is Eva van Dongen nu met kort haar te zien. Ik vind het haar prachtig staan, maar buiten dat moet ze dat natuurlijk helemaal zelf weten.”

Kapsel

Angela deelde vorige week zelf ook al een foto van haar nieuwe kapsel, maar daar staan lang niet zoveel negatieve reacties onder dan onder de post van Flikken Maastricht. ,,Toen kwamen er al wat reacties binnen, maar van je eigen socials kun je het nog wel makkelijk verwijderen, maar nu niet”, legt Bridget uit.

Bridget boos

Vervolgens leest Bridget een aantal reacties voor die onder de post van Flikken Maastricht zijn verschenen. ,,Van ene meneer, die zegt: ‘Jammer, heel jammer. Dit gaat kijkers kosten, inclusief mij, en is het begin van het einde van Flikken Maastricht. Alleen maar voor een stoer of lekker pittig kapsel? Dit wordt het niet meer. Flikken is Flikken niet meer. Jammer’.”

Bridget vindt het ongelooflijk. ,,Om haar kápsel, hè?”, reageert ze verbaasd. ,,Je mag alles vinden, maar je hoeft niet alles te ventileren.”

Stuitend

Maar het wordt nog erger, vervolgt Bridget. ,,Deze reactie, die is écht stuitend: ”Nou, lekker weer. Zo’n kort pittig kapsel is alleen voor vrouwen die in de overgang zitten en de liefde voor zichzelf verloren hebben”’, leest ze voor. ,,Ik vind het echt stuitend. Ik zit zelf in de overgang, dus het raakt me zeker. Als een man begint over de overgang en liefde voor jezelf… Hou je mond!”

Tags

ANGELA SCHIJFBRIDGET MAASLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck