Bridget Maasland: ‘Ingebroken door mogelijk boze ex’

Door: Ditjes en Datjes
19-09-2021

Bridget Maasland doet behoorlijk wat boekjes open in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed. Van haar affaire met André Hazes jr., tot doodsbedreigingen én slachtoffer zijn van inbraak door mogelijk een boze ex…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de podcast ‘Dit Komt Nooit Meer Goed’ vragen Roos Schlikker en Malou Holshuijsen BN’ers een moment in hun leven te onthullen waarin zij die gedachte hadden. Bridget begint over haar affaire met ‘een bekende volkszanger’ en bedoelt daarmee André Hazes jr.

Doodsbedreigingen en inbraken

Het ging Maasland niet zo zeer om de affaire met Dré waarvan ze dacht ‘Dit komt nooit meer goed’ ,,Eigenlijk toen het misging, hoe iedereen in een keer een mening had en niemand daar eigenlijk bij was…” begint de 46-jarige. ,,…Toen is er zóveel gebeurd, zoveel naars. Ik heb dreigbrieven aan mijn zoons adres, aan mijn ouders adres, aan mijn adres gekregen. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen.”

Huis leeg roven

,,Zelfs dat ik thuis lag ook. Er zijn zoveel nare dingen gebeurd.” aldus de RTL-ster. ,,Zelfs ook ingeslopen dus?” wordt er vol verbazing gevraagd. ,,Ik wist niet of ze kwamen om mijn huis leeg te roven. Of dat misschien een ex dacht ‘we gaan even wat vereffenen met haar’ of dat iemand dat ‘die gaan we een lesje leren'”. Roos en Malou zijn in shock van Bridget haar onthullingen.

Of die boze ex Hazes jr is, laat Bridget zich niet over uit.

Meer DenD