Bridget Maasland lacht om liefdesleed van Gordon: ‘Ik ben het spoor bijster’

Bridget Maasland lacht Gordon uit
Door: Charlotte Wijnen
04-11-2021

Gordon zorgde gisteren voor flink wat verwarring. Na eerst aangekondigd te hebben dat hij en Jeffrey de relatie nog een tweede kans geven, kondigde hij niet veel later aan dat de relatie weer uit is. Bridget Maasland vond de actie van Gordon erg lachwekkend. ,,Ik ben het spoor bijster.”

Toch geen tweede kans

Gordon liet een week geleden weten dat de relatie tussen hem en Jeffrey gestrand was. Het tweetal emigreerde samen naar Dubai, maar het sprookje bleek toch niet te werken. ,,Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen”, schreef Gordon op Instagram.

Jeffrey ging terug naar Nederland, en Gordon bleef achter in Dubai samen met hondje Toto. Maar gisteren postte Gordon plotseling een serie foto’s waar hij Jeffrey een zoen geeft. ,,We geven het nog een tweede kans”, schreef hij erbij.

Maar nog geen halfuur later maakte hij een nieuwe post waarin duidelijk werd dat de twee toch uit elkaar zijn. Jeffrey plaatste in zijn Instagram Stories ‘false news’ en ‘boy bye’, waarin hij lijkt te zeggen dat de twee niet meer bij elkaar komen.

Bridget lacht Gordon uit

Bridget Maasland vindt de hele gebeurtenis vooral lachwekkend. ,,Ik ben het spoor een beetje bijster, maar ze zijn dus niet meer bij elkaar?”, zei ze lachend in RTL Boulevard. Ze begrijpt niet waarom Gordon dan naar buiten bracht dat de twee het weer zouden proberen.

Bridget lokt met haar gelach vermoedelijk een nieuwe ruzie uit met Gordon. Een aantal jaren geleden hadden de twee ook al flinke ruzie. ,,Hij kan helemaal niet goed incasseren. Dat is het grote probleem”, zei Bridget toen. Gordon was woedend en noemde Bridget ‘te dom voor woorden’.

Meer DenD