Bridget Maasland oogst veel lof voor optreden Big Brother

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Bridget Maasland doet het goed onder de Big Brother-kijkers. Ze moest één keer invallen voor Geraldine Kemper omdat Kemper positief was getest op corona…

Gisteravond nam Bridget Maasland eenmalig Big Brother over van Geraldine Kemper. Kemper is positief getest op het coronavirus en kon daarom niet aantreden. Maasland is een oude bekende van het televisie format. In 2005 vormde ze al een presentatieduo met Ruud de Wild voor het programma en in 2006 presenteerde ze het programma alleen. Tegen RTL Boulevard zei Maasland over het programma: ,,Het is wel een andere sfeer  want toen ik het nog deed lang, lang geleden was het een heel ander gebouw, maar ja het gaat wel goed.”

Tekst gaat verder onder de post

Zeer positieve reacties
Het lijkt erop dat veel kijkers haar graag terug zien. Maasland krijgt namelijk zeer positieve reacties en verschillende mensen menen dat Bridget de klus veel beter aanpakt. Eén van de fans zegt op Twitter: ‘Bridget is top btw, vind het echt een verademing ten opzichte van Geraldine.’ Toch is niet iedereen fan. Een ander zegt: ‘Ik snap echt niet dat je Bridget beter vind dat Geraldine hoor, ze is helemaal geen spontaan mens?’ Hieronder een greep uit de reacties:

https://twitter.com/mrpeteuti/status/1487507173924081673

Tags

BIG BROTHERBRIDGET MAASLANDGERALDINE KEMPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck