Bridget Maasland over band met Rachel Hazes: ‘We bellen nog steeds’

Bridget Maasland over band met Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bridget Maasland heeft een boekje opengedaan over haar band met ex-schoonmoeder Rachel Hazes. Hoewel Bridget niets meer moet weten van André, spreekt ze zijn moeder nog wel vaak. ,,We bellen nog steeds met elkaar.”

Bridget over relatie met André

Bridget krijgt nog altijd veel vragen over haar veelbesproken relatie met André Hazes, iets waar ze helemaal niet op zit te wachten. ,,Ik ga het er nooit meer over hebben. Ik houd mijn relaties voortaan lekker voor mezelf”, aldus Bridget in Beau Monde.

De presentatrice kreeg in de tijd dat ze samen met André was een hoop kritiek over zich heen. ,,Ik heb het nooit zo publiekelijk willen doen, dat is eigenlijk niet my cup of tea, maar ik plaatste wel eens wat. Ik had alleen nooit gedacht dat het zo ernstig zou kunnen uitvallen als je praat over je relatie of laat zien dat je verliefd bent”, vertelt Bridget. ,,Wat dat betreft heb ik wel geleerd van alles wat er is gebeurd. Het gaat ook eigenlijk niemand iets aan.”

Wel een goede band met Rachel

Maar over de band die Bridget heeft met haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes, wil ze wel wat kwijt. ,,We vinden elkaar heel leuk en lief, en ik kan onwijs met haar lachen, want ze is een ontzettend grappige vrouw.”

Ook zegt Bridget nog vaak met Rachel te bellen, iets wat ze niet meer dan normaal vindt. ,,Waarom zou ik geen vriendschapsband met haar kunnen hebben? Ik weet zeker dat ik met mijn eerste schoonmoeder ook nog mega contact zou hebben als ze nog zou leven.”

Tags

ANDRÉ EN BRIDGETANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDHAZESHAZESFAMILIERACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck