Bridget Maasland over de liefde: ‘Ik geloof er nog in’

Bridget Maasland
Door: Isabel Kouwenoord
24-09-2022

Hoewel Bridget Maasland richting de 50 kruipt, gelooft ze nog altijd in de liefde. Dat vertelde ze vrijdagavond in de talkshow ‘HLF8’. Toch hoeft een ‘jochie van 25’ niet meer bij haar aan te kloppen.

Maasland schoof afhankelijk aan bij de talkshow om te praten over de Netflixfilm Blonde, een film over het leven van Marilyn Monroe. Presentatrice Leonie ter Braak vroeg haar vlak voor het einde van de show om mee te doen aan het bekende ja-nee spel. In dit spel wordt een van de gasten het vuur aan de schenen gelegd in een ondervraging.

Geen jochie meer

De vragen worden steeds persoonlijker. Zo gelooft Bridget zeker nog in de liefde, maar hoeft ‘een jochie van 25’ niet meer bij haar aan te kloppen. ,,Ik ben momenteel niet verliefd, maar ik verwacht dat er in de toekomst wel weer iemand komt”. De presentatrice, die eerder en relatie met André Hazes had, vertelt ook dat er de afgelopen jaren veel leugens over haar zijn verspreid.

Natuur een handje helpen

Bridget ontarmt het ouder worden, maar geeft wel toe dat ze de natuur een handje helpt. ,,Ik krijg nu een beetje dat ‘kalkoenen’ erbij in mijn nek, daar spuit ik wel wat in’’, vertelde ze eerder. Maasland gaat daarvoor geregeld langs bij iemand ‘die haar wat frisser maakt’. ,,Dat ik er even wat gezelliger uitzie, wat meer uitgeslapen”, aldus de RTL-presentatrice.

Meer DenD