Bridget Maasland over Lil Kleine en Jaimie Vaes: ‘Totaal ongeschikt om kind op wereld te zetten’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Bridget Maasland is in totale shock na het kijken van de docuserie ‘Jorik’, van Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. De presentatrice gelooft haar ogen niet hoe de rapper en zijn ex Jaimie Vaes met hun kindje Lío omgaan. Ze vindt de twee ongeschikt als ouders…

Bridget Maasland geeft haar ongezouten mening over Lil Kleine’s docuserie ‘Jorik’ in De BLVD Podcast. “Als jij een kind op de wereld zet en die zo in een documentaire laat zien – ook al is hij geblurd – en over hem praat, ook als moeder zijnde… Ik vind dat deze twee mensen totaal ongeschikt zijn om een kind op de wereld te zetten”. De presentatrice gaat verder: ,,Dat is nu eenmaal gebeurd. Maak er het beste van. Maar ga dat ook niet nog eens een keertje exploiteren in een documentaire of wat voor manier ze er nog allemaal mee naar buiten gaan komen. Want het was gewoon pijnlijk om te zien! Ik begrijp niet dat daar niet iemand ingrijpt?” Het is duidelijk dat ook Maasland zich zorgen maakt om zoontje Lío.

‘Het houdt hier niet op’

De blondine vindt het eigenlijk geen goede zet dat de rapper deze docuserie heeft gepubliceerd. ,,Hij komt er héél slecht van af. Écht heel slecht. Het gaat er ook over dat hij een half jaar niet heeft gedronken en in therapie is geweest, én niet meer gebruikt. Na een jaar mag hij dan weer zijn kind zien en die zie je dan met een au pair op het strand. En het eerste wat hij doet is een biertje drinken!” Vol ongeloof kijkt ze verder. ,,Dat doet hij op het strand terwijl je kind met de au pair zit te spelen op 100 meter afstand. En dat jij dan aan een vriend staat te vertellen dat je echt wel weer een pilletje gaat gebruiken en wel weer drugs gaat gebruiken, want je bent nou eenmaal nog jong. Hij is 29, hij is zo jong niet meer. Dus het houdt hier niet op…”

Bridget is niet de eerste die zich zorgen maakt om Lío. Ook Patty Brard sprak zich eerder uit over zijn ouders Jorik en Jaimie. ,,Mijn moederhart huilt gewoon als ik die kleine Lío zie”, aldus Brard destijds.

Tags

BRIDGET MAASLANDJAIMIE VAESLIL KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck