Bridget Maasland overladen met kritiek: ‘Doe dit nou niet’

Bridget krijgt kritiek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bridget Maasland wordt overladen met kritiek nadat ze een een filmpje van haar zoon op Instagram heeft gedeeld. Het gaat om een advertentie en volgers begrijpen niet waarom Bridget haar 15-jarige zoon hiervoor gebruikt. ,,Zo gênant voor je kind dit!”

Bridget heeft een filmpje op Instagram gedeeld waarin te zien is hoe haar zoon Mees zijn gezicht voor de eerste keer scheert. ,,Je eerste haartjes. Hoe voelt dat? Zacht, hè? Dit gaat goed zeg!”, roept Bridget uit. Volgers zijn verbaasd dat Mees het toelaat dat zijn moeder hem filmt. ,,Dat je dit mag filmen en ook nog mag plaatsten!”, reageert iemand.

‘Zo gênant’

Maar veel volgers merken al snel dat het om een reclame gaat en begrijpen niet waarom Bridget haar 15-jarige zoon hiervoor gebruikt. In de reacties wordt ze overladen met kritiek. ,,Dit is eerlijk en oprecht de eerste keer dat ik reageer op een post van een bekende Nederlander”, reageert iemand. ,,Echt… Zo gênant voor je kind dit. Doe dit nou niet.”

Een ander begrijpt niet waarom Bridget het nodig vindt om dit allemaal te filmen. ,,Waarom op film? Ach, dat kind. Als er maar wat te verdienen valt. Laat een kind kind zijn.”

‘Jaloers’

Maar er zijn ook volgers die het voor Bridget opnemen. ,,Bah, wat veel jaloerse mensen onder deze post”, schrijft iemand. ,,Wees blij dat moeder/zoon relatie goed is en als ze samen dit willen delen is hun eigen keuze toch? En als je het niet bevalt als volger volg je het niet meer. Altijd die negatieve reacties, dat kunnen Nederlanders alleen nog maar.”

Reacties verwijderd

Maar kennelijk duldt Bridget geen kritiek, want álle negatieve reacties worden verwijderd. Alleen de positieve reacties laat ze staan. ,,Dank voor de tip! Mijn zoon is een dag ouder dan Mees en begint al echt een snorretje te krijgen!”, luidt een van de reacties die Bridget wel heeft laten staan.

Tags

BRIDGET MAASLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck