Bridget Maasland reageert op harde sneer Yvonne Coldeweijer

Bridget pislink op Yvonne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bridget Maasland heeft gereageerd op de harde sneer van Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin zei onder meer dat ze Bridget de laatste tijd hypocriet vindt.

Yvonne Coldeweijer deelde in haar podcast De Juice Show een harde sneer uit aan Bridget Maasland. ,,Die mag ik niet meer. Ik vind haar niet meer leuk”, sneerde Coldeweijer. ,,Ik vond haar een tijdje geleden wel een soort van cool. Maar nee, ik vind haar zó hypocriet de laatste tijd.”

‘Anti-juice’

Waarom mag Coldeweijer Bridget niet meer? ,,Ineens anti-juice, terwijl ze bij RTL Boulevard werkt”, legde ze uit. Co-host Mark Koster was het met Yvonne eens. Vroeger vond hij Bridget wel leuk. ,,Ik heb een tijdje met haar gewerkt. Ik vond haar heel leuk. Echt een tof wijf. Echt lekker Haags.”

Bridget reageert

Wat vindt Bridget van de sneer van Yvonne? ,,Oké, nou, ik luister niet naar de podcast”, zegt Bridget in gesprek met weekblad Weekend. Bridget snapt in elk geval niet waarom Yvonne ineens zo fel over haar is. ,,Ik zou het niet weten. Ik heb geen ruzie met haar.”

Ongevraagd advies

Bridget heeft een tijdje geleden besloten haar levensstijl om te gooien en af te vallen. En hoewel ze zelf trots is op het resultaat, krijgt ze ook kritiek. ,,Nu toch maar eens stoppen. Je wordt er niet meer mooier op. Iets flinker vind ik toch mooier bij jou”, reageerde een volger onlangs op haar Instagram. Bridget kon haar ogen niet geloven. ,,Ik vind het zo bijzonder dat mensen ongevraagd advies geven over hoe ik eruit zou moeten zien”, reageerde ze.

Tags

BRIDGET MAASLANDYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck