Bridget Maasland reageert op overlijden stiefmoeder van zoon Mees

Bridget Maasland
Door: Eva Steins
05-11-2020

Afgelopen week overleed Nathalie Hoop (43) aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Nathalie kenden we als de assistente van illusionist Hans Klok. Ook was zij de ‘bonusmama’ van Mees, de zoon van Bridget Maasland. Bridget kwam onder vuur te liggen nadat zij niet reageerde op het overlijden van Nathalie. Nu heeft Bridget alsnog gereageerd…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bij Nathalie werd in 2016 baarmoederhalskanker geconstateerd. Zij overleed afgelopen week aan de gevolgen van haar ziekte, op 43-jarige leeftijd. Hans Klok vertelde aan Telegraaf helemaal kapot te zijn van dit tragische nieuws.

„Ik zit echt helemaal stuk. Dit is zo intens wreed. Ik denk continu aan haar echtgenoot Pepijn en kleine Keet, haar dochtertje, en Mees, de zoon van Pepijn, die ook door haar in liefde werd ondergedompeld” aldus Hans.

Kritiek

Bridget kwam flink onder vuur te liggen nadat het nieuws naar buiten kwam dat Nathalie overleden was. Een dag na het overlijden van Nathalie liet Bridget van zich horen op Instagram. Haar volgers waren verbijsterd: de presentatrice zei niets over het overlijden van Nathalie, maar promootte de nieuwe aflevering van ‘Hotter Than My Daughter’. Bridget haalde zich hiermee de woede van haar volgers op de hals. Zij noemde het gebrek van een eerbetoon aan Nathalie een ‘respectloze’ actie van Bridget.

R.i.p

Na alle reuring heeft Bridget toch besloten om te reageren. Op Instagram plaatst zij een foto waarop onder meer haar zoontje Mees te zien is.

Bij het bericht schrijft Bridget een eerbetoon aan. Nathalie. ,,Veel te vroeg gestorven mama van Keet, bonus mama van Mees. Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan.💕R.i.p lieve @nathalie_padberg_hoop”

Meer DenD