Bridget Maasland sneert naar Marianne Timmer

Bridget vindt Marianne Timmer een snol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marianne Timmer ontkent met klem een relatie te hebben met Harry Mens, maar waarom liepen ze dan hand in hand? ,,Dat vind ik wel apart”, sneert Bridget Maasland.

Het was vorige week groot nieuws: Harry Mens die een relatie zou hebben met Marianne Timmer. De twee liepen hand in hand over de rode loper van het Amsterdam Diner en poseerden voor de fotografen.

‘Relatie’

Geruchten over een relatie leek Harry vervolgens zélf te bevestigen op Radio 538. ,,Het is nog heel pril en de tijd zal leren wat er echt van komt”, zei hij. Ook zei Harry dat hij elke ochtend met Marianne facetimed. Maar volgens Marianne is er helemáál geen sprake van een romance. ,,Van mijn kant is het alleen zakelijk”, reageerde ze verbaasd in gesprek met RTL Boulevard.

Sneer Bridget

Bridget Maasland vindt vooral de reactie van Marianne apart. ,,Ik vond die foto bij het Amsterdam Diner… Ze stonden echt hand in hand. Dat vind ik dan toch een beetje apart, dat je voor zo’n rits aan fotografen hand in hand gaat staan”, reageert ze in RTL Boulevard.

Harry Mens

Harry stelde eerder dat Marianne gewoon ‘overvallen’ wordt door de reacties op hun romance. ,,Ik wil haar niet te veel pijn doen. Ik wil ook dat zij blij blijft”, reageerde hij. ,,Ze heeft een moeder, een broer en een zus, exen. Dat geldt hetzelfde voor mij; ik heb vier dochters en die moeten ook wennen.”

Tags

BRIDGET MAASLANDHARRY MENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck