Bridget moet vrezen voor boek Hans Klok

Door: Jessie Baltus
09-04-2020

Hans Klok staat niet langer in Las Vegas op het podium door de coronacrisis. Hij besluit een boek te schrijven en naar verluidt moeten sommige BN’ers vrezen, waaronder zéker Bridget…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De illusionist zit volgens weekblad Weekend thuis net zoals iedereen. ,,Deze periode zorgt voor veel creativiteit, maak daar gebruik van.” Hij vertelt aan Weekend dat hij bezig is met een boek en net is begonnen iets op papier te zetten. ,,De werktitel heb ik wel al: Behind The Illusions.”

Niet te veel eer

Net zoals in Patty’s boek zal er een boekje worden opengedaan over andere BN’ers. Weekend vraagt aan Hans Klok wie er moeten vrezen voor het boek. ,,Natuurlijk mijn grote vriendin Bridget Maasland, haha! Maar zij krijgt maar een klein stukje hoor, niet te veel eer. Ook zal ik over Gerard Joling gaan schrijven, met wie ik de nodige avonturen heb beleefd. Maar hij is een goede vriend van mij, dus daar wil ik mee oppassen.”

Geen medeleven

De illusionist haalde in de media al vaker uit naar Bridget. Bridget’s ex-man Pepijn Padberg is namelijk met Nathalie Hoop getrouwd. Nathalie is jarenlang assistente geweest van Hans Klok en ze is nog steeds een goede vriendin.

Nathalie zou eind vorig jaar opnieuw baarmoederhalskanker hebben gehad met uitzaaiingen. Bridget zou geen steun hebben getoond volgens Hans. ,,Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen.”

Meer DenD