Bridget onthult ware reden van break-up

Bridget maasland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toen begin deze week bekend werd dat Bridget en André uit elkaar zijn, gaven ze in eerste instantie de media de schuld. De druk die op hun relatie werd gelegd werd hen te groot. Nu onthult de blondine dat er nog andere redenen zijn waarom zij en de twintig jaar jongere zanger niet meer een koppel zijn.

‘Andere levensvisie’

Bridget is te gast bij de radioshow van Frank Dane op Radio538. Daarin praten hij en Bridget over de break-up en de dj weet iets meer te ontdekken over wat er precies misging. ,,We hebben allebei een hele andere levenswijze en dat matcht niet”, zegt Bridget, die toegeeft dat zij en André elkaar pas vier maanden goed kennen en dat dat dus niet zo lang is. ,,Dan kom je er ook achter dat je levens misschien toch niet zo goed bij elkaar passen. Andere levensvisie, andere ambities. Ik ben natuurlijk ook een werkende moeder en wil mijn kind het beste geven wat er is. Het is veel.”

Sprake van vreemdgaan?

Vlak nadat bekend werd dat ze uit elkaar zijn, werd er gespeculeerd over wat er op Curaçao is gebeurd. Twee dagen na hun terugkomst barstte namelijk de bom en werd André gezien bij de woning van Bridget waar hij zijn spullen pakte. Ook verschenen er afgelopen week beelden van André en ex-vriendin Monique die samen uit een wc-hokje kwamen. Het lijkt er daardoor sterk op dat de liefde tussen André en Monique weer is opgebloeid, maar Bridget weet daar niets van en denkt dat het enkel geruchten zijn. André zou volgens haar niet zijn vreemdgegaan. ,,Daar is helemaal geen sprake van. Of ik ben me er niet van bewust, dat kan ook. Maar zover ik weet is daar helemaal niks gebeurd.”

Tags

AFFAIREANDRÉBRIDGETCURACAOKINDLEEFTIJDSVERSCHILMEDIAMOEDERMONIQUEREDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck