Bridget sneert naar Leontine: ‘Dit zou ik nóóit doen’

Bridget haalt lekker uit naar Leontine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat Leontine zélf de media belde om foto’s te maken van haar en haar inmiddels ex-geliefde John Huiberts, vindt Bridget Maasland opmerkelijk. ,,Ik zou dat nóóit doen!”, sneert ze.

Toen Leontine de multimiljonair John Huiberts leerde kennen, kon ze niet wachten om het met de rest van de wereld te delen. Sterker nog: ze belde zélf de media op om foto’s van haar en haar nieuwe liefde te maken.

‘Waarom zou je dat doen?’

Dat Leontine na de breuk met Marco Borsato zó snel van de daken schreeuwde dat ze een nieuwe liefde had, vonden veel mensen opmerkelijk. Vooral omdat Leontine kort daarvoor zei dat het nog helemaal niet om een relatie ging. Zij en John waren alleen nog aan het daten. Bridget Maasland begreep er niets van. ,,Waarom zou je dat doen? Waarom zou je die paparazzi bellen als je het nog niet weet?”, vroeg ze zich af in RTL Boulevard.

Sneer

In gesprek met weekblad Weekend doet Bridget er nog een schepje bovenop. ,,Ik zou dat zélf nooit als eerste doen. Waarom niet? Nou ja, omdat ik graag eerst zelf uit wil zoeken wat er tussen mij en die andere persoon speelt. Daar heb ik niet heel Nederland voor nodig”, sneert ze. Een fotoshoot met de media organiseren zou Bridget al helemaal nóóit doen. ,,Zéker niet. Heb ik ook nooit aan meegewerkt en zou ik nu ook zeker niet doen.”

Tags

BRIDGET MAASLANDLEONTINESNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck