Bridget staat met taart voor niets op stoep bij buurman Ruud de Wild

Ruud doet NIET open voor oude taart Bridget
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ruud de Wild was gisteren jarig en daarom besloot zijn buurvrouw Bridget Maasland hem te verrassen met een taart. Maar toen ze voor zijn voordeur stond deed hij niet open… Pijnlijk!

,,Gefeliciteerd Ruud. Beter een goede buur dan een verre vriend!”, schrijft Bridget in Instagram Stories bij een filmpje waar ze voor de voordeur van Ruud staat.

Voor dichte deur

Bridget belt aan, maar er doet niemand open. ,,Wakker worden!”, roept Bridget in het filmpje. Ze belt nog een keer aan. ,,Hij is er niet… Hij is zijn nieuwe bed aan het proberen.”

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Olcay Gulsen

Ruud heeft een pittig jaar achter de rug. Afgelopen zomer kwam er na vier jaar een einde aan de relatie van hem en Olcay Gulsen. Extra pijnlijk is dat Olcay eerder deze week nog liet doorschemeren dat ze blij is dat ze van hem af is. ,,Single life is good”, schreef ze in Instagram Stories.

En dat was niet de eerste keer. Eerder kreeg Olcay van een volger de vraag of ze ‘gelukkiger’ is. ,,Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je denk ik?”, vroeg ze. ,,Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven.”

Tags

BRIDGET MAASLANDRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck