Bridget weg uit Amsterdam? ‘Wat een plaatje’

Bridget op zoek naar een nieuwe woning?||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Verhuizen doen we allemaal, maar Bridget Maasland kan er geen genoeg van krijgen. Ze is in haar leven al dertig keer verhuisd, en het lijkt erop dat ze wéér aan het kijken is voor een nieuwe woning. Op Instagram deelt ze het optrekje dat haar aandacht heeft getrokken…

Dertig keer verhuisd

Bridget woont momenteel in hartje Amsterdam. Een prachtig optrekje op een geweldige locatie, en tóch lijkt ze weer op zoek te zijn naar een andere woning. In een interview met LINDA. liet Bridget eerder al weten dat ze zich niet snel hecht aan een plek. ,,In mijn leven ben ik al zo’n dertig keer verhuisd. Zestien keer met mijn ouders, veertienmaal alleen, met een partner of kind”, onthulde de presentatrice.

Verslaafd aan Funda

Ook vertelde Bridget dat ze verslaafd is aan Funda: het liefst kijkt ze de hele dag door naar huizen. ,,Zo vond ik deze benedenwoning in het centrum van Amsterdam. Ik woonde in een leuke loft in de Sluisstraat en had totaal geen verhuisplannen, maar zag deze dubbele benedenwoning en was acuut verliefd. Mijn loft had ik binnen 24 uur met winst verkocht.”

‘Een plaatje’

En hoewel Bridget ook nu tevreden is met haar woning in Amsterdam, lijkt ze toch opnieuw verliefd te zijn geworden op een ander optrekje. In Instagram Stories deelt ze een prachtig herenhuis in Alkmaar. ,,Zo fijn bij mensen binnenkijken. Dit is wel echt een plaatje!”, schrijft ze enthousiast.

Luxe

Het herenhuis bevindt zich in het centrum van Alkmaar en heeft een luxe uitstraling. Bridget is niet alleen verliefd op de buitenkant van het huis, maar ook op de binnenkant. Ze deelt foto’s van de eetkamer, de keuken en de woonkamer. Gaat Bridget wéér verhuizen?

Bekijk HIER alle foto’s van de woning

Tags

BINNENKIJKENBRIDGET MAASLANDVERHUIZENZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck