Bridget wél welkom bij Rachel Hazes

André Hazes
Door: DitjesenDatjes
02-12-2019

Monique zou naar verluidt jarenlang niet welkom zijn geweest bij Rachel Hazes, maar Bridget is dat wel. De 25-jarige zanger vertelde gisteren in RTL Boulevard dat hij en zijn kersverse vriendin Kerstmis gaan vieren bij zijn moeder.

Familie

,,Ik vind kerst liefde, die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, zegt hij in het programma. En hij weet nu van wie hij echt houdt. ,,Eerste Kerstdag ben ik met mijn kind, Tweede Kerstdag met familie. Dan zal Bridget erbij zijn, ja.” Bridget, die ook aan de desk stond van RTL Boulevard zei: ,,Fijn dat ik ook weet waar ik kerst vier.”

Relatie

Nog voordat bekend werd dat André en Monique uit elkaar zijn, ging het al beter tussen André en zijn moeder. Rachel ging naar het concert van André in Ahoy en ook lakten ze daarna elkaars nagels. Dagen later werd bekend gemaakt dat André en Monique al een tijd uit elkaar zijn.
Terwijl André dus gelukkig is met Bridget, lijkt het erop dat Monique geen nieuwe liefde heeft. Zij is de laatste weken vooral veel op pad met hun zoontje André en viert samen met het Sinterklaas.

Meer DenD