Briefgate hakt er diep in: ‘Het gaat heel slecht met André’

Het gaat heel slecht met André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel zou de brief waarin André Hazes de relatie met Sarah van Soelen beëindigde hebben gelekt, zo meldde Yvonne Coldeweijer eerder. Door al deze ophef zou het momenteel niet goed gaan met André.

Rachel ontkende direct dat zij de brief gelekt heeft en kondigde een kortgeding aan, waarna Yvonne haar video met de informatie verwijderde. Niet veel later kwam weekblad Privé met precies hetzelfde verhaal naar buiten.

Rachel of Sarah?

Volgens het weekblad waren maar twee personen in het bezit van deze brief, namelijk Sarah van Soelen en Rachel. Eén van de twee vrouwen zou de brief dus naar buiten moeten hebben gebracht. Een bron zei tegen Privé dat het waarschijnlijker is dat Rachel de brief heeft uitgelekt; André en Monique zouden de laatste tijd ontzettend close zijn en Rachel zou dat niet kunnen aanzien.

‘André naar buitenland’

Al met al zorgt de brief voor een hoop ophef, iets waar André de dupe van is geworden. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het op dit moment niet goed met de zanger. ,,De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen”, schrijft Coldeweijer op Instagram. ,,Hij is het even helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken.”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck