Britney blundert met photoshop bij naaktfoto’s

Britney blundert met naaktfoto's
Door: Charlotte Wijnen
01-10-2021

Britney Spears kan haar geluk niet op. Haar vader wordt ontzet uit zijn rol als toezichthouder en Britney besluit haar vrijheid volledig naakt te vieren. Maar hierbij maakt ze een hele grote blunder met photoshop. Oeps…

In tranen

Het was gisteren een hele bijzondere dag voor Britney Spears. Na een jarenlange strijd met haar vader kreeg ze te horen dat hij na dertien jaar ontzet wordt uit zijn rol als toezichthouder.

,,Britney barstte in tranen uit toen ze de uitspraak hoorde. Ze is in shock en heeft er geen woorden voor, maar is ontzettend opgelucht en blij. Zo gelukkig is ze 13 jaar lang niet geweest,” aldus een bron tegen Page Six. ,,Ze heeft zo lang gedacht dat ze nooit onder het juk van haar vader uit zou komen en hij haar leven volledig zou blijven controleren, maar nu is het moment ineens hier.”

Photoshop-blunders

De vrijheid viert Britney door volledig uit de kleren te gaan. Ze plaatst een serie foto’s van haar naakte lichaam en gebruikt enkel wat emoji’s om haar edele delen te bedekken.

,,Geen fotobewerkingen… Het bad heeft rondingen”, zo schrijft Britney bij de serie foto’s op Instagram. Maar voor wie goed kijkt, spot dat de ‘ronding’ van het bad op elke foto op een andere plek zit. Het lijkt erop dat Britney haar middel wat langer en slanker heeft gemaakt. Oordeel zelf…

Meer DenD