Britney Spears: ik schrijf mijn eigen social media-posts

Door: DitjesDatjes
02-04-2021

Britney Spears heeft voor het eerst gereageerd op het groeiende aantal geruchten dat ze niet verantwoordelijk zou zijn voor haar eigen social media-posts. Aan TMZ vertelt de zangeres dat ze alle berichten zelf schrijft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Britney’s voormalige make-upartiest Billy Brasfield stelde eerder deze week dat de zangeres geen controle heeft over haar Instagram-account. Dat baseerde hij naar eigen zeggen op een tekstberichtje dat hij van haar zou hebben gekregen. Maar volgens Britney heeft zij helemaal geen contact met hem. “Ik schrijf mijn eigen posts. Ik weet niet met wie Billy gesproken heeft, maar ik was het niet”, zegt ze.

Afgelopen week postte Britney voor het eerst iets over de veelbesproken documentaire Framing Britney Spears. De zangeres vertelde dat ze niet de hele docu heeft gekeken, maar erg verdrietig werd van de stukjes die ze ervan zag.

Gênant

“Ik vond de manier waarop ze me lieten zien gênant, ik heb twee weken gehuild en nou ja, ik huil er nog steeds af en toe om”, aldus Britney. In de post lucht ze ook haar hart over de manier waarop zij wordt behandeld. “Ik geef me al mijn hele leven bloot door op te treden voor een publiek. Er is een hoop kracht en vertrouwen in het universum voor nodig om je echt kwetsbaar op te stellen, en ik ben altijd zo bekritiseerd, beledigd en beschaamd door de media. En dat gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds.”

In Framing Britney Spears wordt onder meer kritisch gekeken naar de manier waarop media met de zangeres zijn omgegaan. Ook is er aandacht voor het feit dat Britney al jaren onder curatele van haar vader staat. Hij is sinds 2008 verantwoordelijk voor haar financiële en persoonlijke beslissingen. Veel fans denken de macht van Britney’s vader nog verder gaat en roepen al lange tijd om haar ‘bevrijding’.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD